Nieuws

De inschrijving voor de Dura Prijs 2024 is geopend. Traditiegetrouw is het thema van de Dura Prijs een actueel onderwerp. Dit keer is dat ‘Luwte in de Stad’.

Op 19 oktober 2022 is het Kunstenaarsverblijf aan de Charloisse Lagedijk uitgeroepen tot de winnaar van de Job Dura Prijs 2022. BlueCity heeft de Daan Dura Prijs ontvangen. De prijzen werden uitgereikt door wethouder Chantal Zeegers (Klimaat, Bouwen en Wonen, gemeente Rotterdam).

Uit meer dan 40 projecten zijn op vrijdag 26 augustus 2022 5 projecten genomineerd voor de Job Dura Prijs 2022, te weten: Basisschool Het Epos, BlueCity, Floating Office Rotterdam, Kunstenaarsverblijf Charloisse Lagedijk en Wooncoöperatie W1555. De genomineerden maken kans op een kunstobject van Bruno Ninaber van Eyben en een geldbedrag van € 25.000. Het thema van deze editie is: ‘Circulariteit’. De prijs wordt op 19 oktober aanstaande uitgereikt.

De inschrijving voor de Job Dura Prijs 2022 is geopend. Traditiegetrouw is het thema van de Job Dura Prijs een actueel onderwerp. Dit keer is dat ‘Circulariteit’.

Op 25 mei is Little C uitgeroepen tot de winnaar van de Job Dura Prijs 2020. Dakdorpen heeft de Daan Dura Aanmoedigingsprijs ontvangen. De prijzen werden uitgereikt door wethouder Bas Kurvers (Wonen en Bouwen gemeente Rotterdam).

Op 30 maart jongsleden zijn uit meer dan 100 woonprojecten 5 projecten genomineerd voor de Job Dura Prijs 2020, te weten: Family Scraper De Maasbode, CPO Overmaas, Dakdorpen, Little C en Stichting Nieuw Thuis. De genomineerden maken kans op een kunstobject van Bruno Ninaber van Eyben en een geldbedrag van € 25.000,-. Het thema van deze editie is: ‘Wonen: thuis in Rotterdam’. De prijs wordt op 25 mei aanstaande uitgereikt.